ActivHouse, s.r.o.

Tepelné čerpadlá, solárne kolektory, chladiace stropy, vetracie jednotky. Dodávka, montáž, servis. Inteligentý dom. Energeticky nulové domy. Zabudnite na vrty, studne a zemné kolektory. Tepelné čerpadlo vzduch-voda s technológiou ZUBADAN vykuruje až do vonkajšej teploty vzduchu –25° C a maximálny výkon dosahuje ešte aj pri vonkajšej teplote -15 °C.
Technologická revolúcia vo vývoji tepelných čerpadiel vzduch – voda posunula tepelné čerpadlá s technológiou ZUBADAN o niekoľko krokov ďalej pred konkurenciu.
Firma ActivHouse prichádza na trh s novou generáciou tepelných čerpadiel vzduch – voda. Technológia ZUBADAN použitá u novej generácie tepelných čerpadiel Beltechniq umožní prevádzku tepelného čerpadla až do teploty
-25 °C, pričom garantuje 100%-ný konštantný výkon vzduchového čerpadla až do vonkajšej teploty -15°C a to vďaka systému Flash injection circuit, ktorý je využívaný v jednotkách s technológiou ZUBADAN. Zatiaľ čo ostatné tepelné čerpadlá pri teplote -15°C dávajú len cca 60% z vykurovacieho výkonu a chýbajúci výkon nahrádzajú elektrickou špirálou, Beltechniq ZUBADAN garantuje 100% výkon do -150C bez použitia elektrického dohrevu a kúri ďalej až do teploty- 25°C, kde má ešte stále 75- 80 % výkonu.

ActivHouse, s.r.o. Adresa : http://www.tepelne-cerpadla.cc
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: tepelné čerpadlá, solárne kolektory, chladiace stropy, vetracie jednotky,
Uloženo: 25.08.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde