Majk´s website - můj svět automobilů

Můj web vznikl z pouhé zvědavosti. Tématika automobilismu pro mě byla jasná volba, protože je to můj největší koníček. Auta o kterých píšu, mě nějakým způsobem zajímají, nebo jen je o nich málo informací a já se to snažím doplnit co nejvíc.
Co se týče úvah, bohužel je jich nedostatek, protože příhod ze života mám málo(ať už poučných, úsměvných nebo jakýchkoliv jiných).
Obrázky, vím, bohužel většina není mnou vyrobená. Zase, není dostatek příležitostí k tomu, abych se dostal třeba k tak vzácným automobilům, jako je např. Bugatti Veyron. Kategorii "obrázky," tedy ten rozcestník, chci upravit odkazy do jednotlivých kategorií. Snažím se také k jednotlivým značkám automobilů přidat krátké info o nich. Myslím, že to někteří lidé, kteří toto hledají, ocení. Mnohdy takové informace nejsou ani na stránkách českého zastoupení automobilek.

Web se snažím upravit tak, aby vypadal aspoň trochu profesionálně. Jak se mi to vede, to nenáleží posuzovat mě, ale těm, pro které je web určen. Tedy "brouzdalům" lačným po informacích o automobilech.

Majk
Majk´s website - můj svět automobilů Adresa : http://majk.unas.cz
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: automobily, obrázky automobilů, úvahy o automobilismu, informace
Uloženo: 16.10.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde