Osopni pneu cz - pneumatiky Michelin

Internetový obchod zaměřený zejména na pneumatiky koncernu Michelin.
V roce 1891, se jednomu cyklistovi poškodil plášť jeho kola. Protože si sám plášť anglické výroby nedokázal opravit navštívil Michelinovu továrnu. Opravu prováděl sám Edouard Michelin. Edouard přitom zjistil, jak pohodlné jsou nafukovací pneumatiky.
Edouard Michelin usoudil, že bez možnosti rychlé opravy pneumatiky řidičem se její používání nemůže výrazněji rozšířit. Jeho pokusy vedly k patentování vyměnitelné pneumatiky.
Zpočátku se ani jediná automobilka neodvážila použít nafukovací pneumatiky pro automobily při závodech Paříž-Bordeaux-Paříž. Proto bratři Michelinové sami postavili vozidlo a také jej řídili. V Paříži vyvolaly pneumatiky Michelin senzaci. Michelinovi se však přesto podařilo dokázat přednosti svého výrobku, a tak se zrodil automobil s pneumatikami.
Michelin zakládá své průmyslové objekty v blízkosti nejdůležitějších automobilek a věnuje i mimořádnou pozornost novému dopravnímu vynálezu: letadlu.
Ke značkám v rámci koncernu Michelin kromě premiové značky Michelin, náleží taktéž značky Kleber, BFGoodrich, Kormoran. Uvedené značky taktéž naleznete v e-shopu. Dále si můžete zasoutěžit, či získat dárek k případné objednávce.

Osopni pneu cz - pneumatiky Michelin Adresa : http://www.osobnipneu.cz
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: Pneu,pneumatiky, Michelin, Kleber,disky
Uloženo: 14.09.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde