Pneumatiky Nankang

Letní a zimní pneumatiky Nankang jsou mezi zákazníky již dobře známy. Co se týká kvality a jízdních vlastností, jsou pneumatiky Nankang velice kvalitní a míří do segmentu prémiových pneumatik. Na prémiové pneumatiky si přitom pneumatiky Nankang zachovávají velice nízké a tím i příznivé ceny.
Thajwanský výrobce pneumatik a značka Nankang působí na trhu pneumatik již více jak 50 let. Za tuto dobu získal výrobce pneumatik značky Nankang velice mnoho zkušeností s výrobou pneumatik. Díky zavádění nových výrobních postupů a neustálým inovováním se pneumatika Nankang stává silnou konkurencí pro značky pneumatik, které jsou již dlouho dobře zavedenými značkami po celém světě.

Cílem společnosti Nankang je spokojený zákazník, který si koupí letní nebo zimní pneumatiku Nankang pro použití na každý den a kdy nebude záležet, zda je pneumatika používána na dálnici nebo na horských silnicích. Společnost Nankang při výrobě pneumatik vždy na prvním místě dbá na bezpečnou jízdu, úsporu paliva a ekologii. Společnost Nankang při vývoji pneumatik proto nekompromisně dbá, aby nové pneumatiky Nankang měly co nejdelší životnost. Společnost Nankang, při vývoji nových pneumatik usiluje o to, aby pneumatiky Nankang měly nízký valivý odpor a tím i nízkou spotřebu paliva.

Společnost Nankang připravila letní novinku, a tou je pneumatika Nankang NS-2R, která patří do řady Sportnex, do nejvyšší řady prémiových letních pneumatik Nankang. Pneumatika Nankang NS-2R, díky svým vlastnostem a použitým technologiím při vývoji pneumatiky, ale i při následné výrobě, zaručuje maximální jízdní stabilitu i při sportovnější jízdě. Drážky na pneumatice Nankang NS-2R jsou vyrobeny takovým způsobem, že snižují zatížení pneumatiky i při mimořádných výkyvech ve výkonu. Výrazně se tím snižuje jejich opotřebení a maximální přilnavost pneumatiky k povrchu vozovky je zachována. Pneumatika Nankang NS-2R má díky těmto drážkám, které jsou schopny dobře odvádět vodu, i dobré vlastnosti proti případnému aquaplaningu. Vysokou stabilitu i při prudkých změnách směru jízdy zaručuje výborná boční tuhost pneumatiky.

Více na: http://www.nejlepsipneu.cz/cz/info.php
Pneumatiky Nankang Adresa : http://www.nejlepsipneu.cz/cz/info.php
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: Nankang, pneumatiky Nankang, pneumatiky, letní pneumatiky, zimní pneumatiky
Uloženo: 24.07.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 4
Hodnocení webu: 4

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde