KOMPLEXNÍ GPS SLUŽBY ON-LINE MONITOROVÁN

Pro základní online sledování kamionu může posloužit GSM TRACKER LCF666, určený pro montáž do vozidel. GPS TRACKER Vám sděluje základní údaje jako je poloha kamionu, jeho rychlost, doba nastartování motoru, orientační spotřebu, ujeté km za Vámi zvolené období, prostřednictvím Vašeho uživatelského účtu můžete vygenerovat a vytisknout knihu jízd dle norem FÚ, s historií až 3 roky.
Díky GPS TRACKERu sledujete Vaše kamiony doma i v zahraničí, kontrolujete činnost svých řidičů a Vašim klientům sdělujete přesné informace o aktuální poloze jejich nákladů. GPS TRACKER má i význam pro ochranu Vašeho vozového parku. V případě vniknutí do kamionu, manipulaci s nákladem, kterou zaznamená vibrační čidlo, nebo při odcizení celého vozidla jste okamžitě informováni hlasitým alarmem na Váš nebo řidičův mobil a pomocí počítače, tabletu či smartfonu okamžitě vidíte stav a pohyb kamionu, jeho směr jízdy, rychlost, pomocí mikrofonu můžete monitorovat zvuky ve vozidle a jeho okolí. Znesnadnit odcizení kamionu můžete pomocí odeslání SMSky do GSM TRACKERu, který zablokuje jeho motor a znemožní jeho další nastartování (motor se vypne po klesnutí rychlosti pod 20km/h). Alarm na mobil obdržíte i při odpojení baterie kamionu.
V případě rušení GPS signálu, bude signál GPS TRACKERu zaznamenán ihned, jak se kamion opět objeví mimo dosah rušení.
GPS TRACKER LCF666 o rozměrech 98x52x15 mm a váze 80g je vybaven záložní baterií s výdrží cca 6 hodin a v dodávaném příslušenství je, mimo kompletní kabeláže, prostorový mikrofon a nenápadné SOS tlačítko, které může řidič využít pro SOS volání na určená čísla při přepadení, nebo pro zavolání pomoci při nehodě. Zapojení GPS TRACKERu LCF666 je jednoduché a není k němu třeba odborné znalosti, ale můžete využít i našich montážních služeb.
Pro pokročilé sledování kamionu, včetně online ultrazvukové kontroly stavu nádrže s přesností na 2 – 10 l připravujeme do prodeje GPS URS zařízení.
Využití uživatelského rozhraní LogisticMaps pro sledování kamionu a datový přenos GPS TRACKERu, jsou zpoplatněny třemi měsíčními paušály, které se odlišují dle rozsahu sledování Vašeho vozidla – ČR + SR, Evropa, celý svět. Odesílání alarmových SMS a alarmového volání z GPS TRACKERu je zpoplatněno dle tarifů.
Sledovácí zařízení GPS TRACKER od LogisticMaps je dobrá investice do jistoty.

KOMPLEXNÍ GPS SLUŽBY ON-LINE MONITOROVÁN Adresa : http://gps-sledovani-vozidel.cz
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: GPS sledování vozidel, motorek, sledování nákladních vozidel a kamionů, dodavek
Uloženo: 30.09.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde