Driversweb.cz - Pro opravdové řidiče

Driversweb je internetový portál založený pro příznivce sportovních vozů. Je rozdělený na sekce.
Dívky: jsou jedna z nejnavštěvovanějších sekcí našeho serveru. Fotogalerie vychází s každým testovaným vozem. Za pomoci profesionální osvětlovací i snímací techniky vytváří fotograf Jan Svoboda ty nejzajímavější fotografie.
Testy: je kategorie, kde objektivně testujeme ty nejzábavnější vozy automobilové historie i nejzajímavější vozy současnosti. Uživatelé s oblibou sledují testy vozů, jakými jsou například Porsche 911, BMW Z4 M nebo legendární Ford Mustang Bullitt. Redakční testy provádějí zkušení redaktoři, kteří kladou důraz na objektivitu a kamarádský nadhled, jenž se nese všemi články na našem serveru. Ke každému vozu je také zpracována rozsáhlá tabulka technických parametrů.
Novinky: naši redaktoři každý den sledují automobilové dění a vytvářejí články o nejzajímavějších vozech či událostech. Pro každý článek dohledávají atraktivní fotografie a doprovodná videa. S každým článkem se snažíme přinášet informace, které na žádném podobném serveru nenajdete. Každou automobilovou novinku doplňuje tabulka technických parametrů.
Videa: Každý den procházíme tematická videa na Youtube a přinášíme je našim uživatelům. Videa jsou rozdělena do podsekcí Promo, Zajímavé a Závody.


Driversweb.cz - Pro opravdové řidiče Adresa : http://www.driversweb.cz
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: auta, sportovní vozy, tunning, dívky, holky, drivers, videa, free foto, wallpape
Uloženo: 03.09.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde