Monitoring aut- cesta ke snížení nákladů

Hospodářská recese nutí řadu podnikatelů snižovat provozní náklady. Jednou z možností jak ušetřit a přitom neohrozit fungování firmy je monitoring vozidel, který umožňuje bezpečně řídit a spravovat vozový park v reálném čase po celém světě. Jeho prostřednictvím získává firma kompletní přehled o využití služebních vozů a to vede k úspoře pohonných hmot.

Pro řidiče samotné přináší monitoring vozů výrazné usnadnění evidence jízd, neboť odpadá pracné zapisování každé jízdy do knihy nebo počítače. Tato papírová kniha jízd je přenesena do elektronické podoby a tvoří se automaticky.

Celý systém spočívá na moderním a přitom jednoduchém principu. Ve voze umístěná skrytá mobilní jednotka zachycuje signál GPS a pomocí s´tě GSM předává informaci o aktuální poloze vozu do dispečerského centra, které představuje internetová aplikace webdispečink. Ovládání této aplikace je velice snadné, postačí počítač s připojením na internet, takže náklady jsou zanedbatelné.

„Za poslední rok jsme o monitoring vozidel zaznamenali zvýšený zájem“, konstatuje Martin Lutovský, jednatel společnosti Communica s.r.o., která tuto službu zajišťuje firmám přímo na míru. „Rostoucí poptávka nás vedla k otevírání nových poboček v dalších regionech České republiky a v současné době našich služeb využívají již desítky obchodních společností a státních institucí,“ vypočítává Martin Lutovský.

Monitoring aut- cesta ke snížení nákladů Adresa : http://www.communica.cz/
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: monitoring aut , sledování vozidel , communica , webdispečink
Uloženo: 17.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde